Kirsten Goes

KGU Recruitment bv

Niet beschikbaar
Kirsten Goes

Ik ben gegroeid in de rol van ondernemer. In 2004 heb ik het familiebedrijf overgenomen en dacht dit drie jaar te doen. Nu, 15 jaar later ben ik nog steeds verbonden aan dit bedrijf. Inmiddels niet meer operationeel actief. Doe interim en consultancy opdrachten en ik heb een deel van een MBA gevolgd op gebied van HRM. Zit in bestuur van Entrepreneurs Organisation en was learning chair voor Accelerator Nederland. Ik houd van bouwen, nieuwe dingen maken en ik vind werken leuk!

KGU is eind jaren zestig, in 1969 om precies te zijn, gestart als uitzendbureau in hartje Hilversum.
Van origine zijn we een “old skool” uitzendbureau. We bemiddelen ook nu tussen werknemers en werkgevers. Toch is er veel veranderd. We gaan met onze tijd mee. Ons netwerk is nog groter, onze kennis van de arbeidsmarkt is verder toegenomen en de ervaring van ons team groeit met de dag. We focussen ons op de bemiddeling van mbo-, hbo- en wo-professionals, zowel in het mkb als corporate, regionaal en landelijk.Veel is dus anders, en net zoveel is hetzelfde gebleven.

Onze diensten: Werven & Selecteren, Uitzenden & Detacheren en HR Consultancy.  Voor ons is samenwerking het bundelen van krachten en ieders talent tot het maximale benutten. Dus gaan we voor de meest ideale vorm van partnership met onze klanten en kandidaten, maken we de verbinding met business partners die waarde toevoegen aan onze dienstverlening en creëren we een ijzersterk team dat de drijvende kracht achter onze full service HR dienstverlening is.

Wat heb ik als ondernemer geleerd?

Een vliegende vogel vangt altijd wat. En; het moet eerst schuren voordat iets gaat glanzen. Ik ben heel enthousiast over de filosofie van Rocket Fuel; de integrator en de visionair. En last but not least; keep things stupid simple.

Mijn succesformule

Echt loslaten en vanuit vertraging werken.

"het moet eerst schuren voordat iets gaat glanzen"

Waar sta ik over twee jaar

Heb ik mijn handen vol aan de scaling up van mijn nieuwe bedrijf en is mijn eerste boek af.

Mijn bedrijf

Mijn linkedinprofiel

 

Kirsten Goes