Klaas Keizer

IDDD Company BV

  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschap
  • Personeel
  • Zelfsturing
Beschikbaar
Ik ben ambitieus, gedreven, gek op vooruitgang en mensgericht. Ik geloof dat je samen verder komt dan alleen en ben een echte optimist. Geen uitdaging is mij te groot. Sta op standje vertrouwen. Ik word ook wel wakkermaker genoemd, inspireren is wat ik doe.
 

Bedrijfsactiviteiten

Persoonlijke- en leiderschap ontwikkeling voor ondernemers.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Samen kom je verder dan alleen. Ik weet niet alles/ik sta open om te leren en geef daar bewust aandacht aan. Business ontwikkeling kan niet zonder teamontwikkeling, en dit kan niet zonder persoonlijke ontwikkeling.
 

Mijn succesformule

Weet waartoe je onderneemt, waarom je de dingen doet zoals je ze doet, voor wie je het doet. Dan worden "wat" je doet en "hoe" je doet heel gemakkelijk te beantwoorden. Zeker wanneer je mensen mee wilt nemen en wilt dat fully engaged aan het werk gaan zijn de eerste 3 cruciaal.
 
 
“In verbinding kan alles en zonder verbinding kan niets.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik ben goed in het geven van inzicht door stellen van de juiste vragen. Op gebied van leiderschap, gedrag & communicatie, teamdynamieken in directies/MT. Inhoudelijke zaken is de ondernemer zelf als het goed is specialist in en ga/kan/wil ik niet over adviseren.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Bestaande Business zo voort gezet zoals die nu loopt, meerdere overnames/deelnames gedaan. Balans in mn leven zoals die nu is, hele fijne balans tussen inspannen/ontspannen, werk en privé.
 
Mijn bedrijf: IDDD Company BV
 
 
IDDD