Marcel Welsink

CEO Corporate

  • Financieel Management
  • Leiderschap
  • Strategie
  • Schaalbaarheid
Beschikbaar
Als accountant word je meestal als behoudend gekwalificeerd. Nu na ruim 30 jaar in dit vak als CEO ben ik vooral gericht op groei in combinatie met innovatie om de organisatie naar de toekomst te brengen. Hierbij veel betrokken bij jonge mensen die ik coachend wil helpen hun dromen na te streven. Bij Grant Thornton ervaring opgedaan als professional, verantwoordelijk voor een business unit, CFO en nu CEO.
 

Bedrijfsactiviteiten

Accountancy, fiscale en advies diensten.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Definieer je ambitie, breng focus aan in je doelen maar ook in je eigen aandachtsgebieden en omring je met betere mensen die samen met jou, jouw reis willen maken. Wees wendbaar zodat je je snel kan aanpassen aan gewijzigde omstandigheden zonder de focus op je uiteindelijke doel te verliezen.
 

Mijn succesformule

Denk in kansen en handel hiernaar. Organiseer je tegenspraak, leer hier op te reflecteren maar houd je doelen scherp in het oog. Houd hoofd en bijzaken goed uit elkaar maar weet hier wel tussen te laveren zodat je het contact met de basis niet verliest. Ontwikkel verschillende leiderschaps- en communicatiestijlen en ben je ervan bewust wanneer je deze inzet zonder niet meer jezelf te zijn. Blijf altijd nieuwsgierig, open en wendbaar.
 
 
"Wat is goed genoeg voor je markt (just enough)"
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Inzichten op het gebied van leiderschap, strategie, financiën in verschillende fases en omstandigheden waarin de onderneming zich bevindt.

 

Waar sta ik over 2 jaar

Aan het hoofd van een organisatie waar een nieuwe groep van leiders staan te popelen belangrijke posities over te nemen en de organisatie verder de toekomst in te brengen.
 
 
 
Grant Thornton