Margo Crooijmans

SkiWebShop

  • Zelfsturing
  • Strategie
  • Bedrijfscultuur
  • Innovatie
Beschikbaar
Ik ben eigenaar en medeoprichter van SkiWebShop, de grootste online ski-specialist met een afzet in meer dan 70 landen. In het bedrijf houd ik me met name bezig met strategie en beleid. Het leukste vind ik het om het bedrijf te laten groeien en bloeien door middel van innovatie en ontwikkeling. Dit doe ik al meer dan 15 jaar. Hiervoor was ik jarenlang bestuurder en manager in de gezondheidszorg. Ook hier hield ik me bezig met ontwikkeling en innovatie in verschillende gezondheidsorganisaties waaronder ziekenhuizen en maatschappen van specialisten en huisartsen, zowel mono- als multidisciplinair. De rode draad in mijn werk is altijd om met mensen en partijen sámen, een bedrijf of afdeling naar een hoger plan te tillen.
 

Bedrijfsactiviteiten

SkiWebShop is de grootste online ski-specialist met een afzet in meer dan 70 landen. Al meer dan 15 jaar kunnen skiërs uit de hele wereld bij SkiWebShop terecht voor het meest uitgebreide en unieke assortiment technische skikleding, ski’s en accessoires. Met veel plezier werken we iedere dag aan het leveren van producten en diensten van uitstekende kwaliteit en delen we graag onze passie, kennis en ervaring met klanten over de hele wereld.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ik heb geleerd dat als je je bedrijf wil laten groeien en bloeien, je moet omringen met de juiste mensen en partijen. In de online-business betekent dit dat je mensen en partijen nodig hebt die flexibel zijn en snel kunnen schakelen, het leuk vinden om met ideeën te komen en deze ook tot uitvoer te brengen.
 

Mijn succesformule

Geef je medewerkers eigen verantwoordelijkheden en doelen. Richt je bedrijf in met zelfsturende teams die hun werkzaamheden zelf kunnen plannen en organiseren om deze doelen te behalen.
 
 
"Alleen ga je snel, samen kom je verder“
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik kan mijn kennis en ervaringen delen op het gebied van organisatieverandering- en ontwikkeling.
Hoe laat je je bedrijf en je medewerkers groeien naar de volgende fase van je bedrijf, hoe pas je je eigen rol aan en welke kwaliteiten moet je personeel hebben om mee te kunnen groeien en bloeien.
Hoe ontwikkel je zelfsturende en zelforganiserende teams binnen je organisatie.
Hoe richt je processen in, hoe haal je het beste uit je mensen en houd je een fijne werksfeer waarbij iedereen werkt vanuit een innerlijke drive en elkaar inspireert en uitdaagt.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over 2 jaar is SkiWebShop een bedrijf waar skiërs uit de hele wereld nog steeds terecht kunnen voor alles wat zij nodig hebben voor een geweldige wintersport.
 
Mijn bedrijf: SkiWebShop
 
 
Bekijk hier een video over het bedrijf