Martin Noeverman

Noeverman Commercieel Advies

  • Bedrijfsovername
  • Sales & Marketing
  • Schaalbaarheid
  • Bedrijfscultuur
Beschikbaar
Ik ben een gedreven, commercieel ingestelde aanpakker die goed luistert, scherp analyseert en er voldoening uithaalt als ons samen uitgewerkte plan werkt. Ik ben allergisch voor poespas of dure woorden.  "Gewoon doen" gaat voor mij volledig op. Die houding komt vanuit mijn waarden als boerenzoon: handen uit de mouwen, beide benen op de grond, afspraak = afspraak. Zelf heb ik in 10 jaar tijd een transportbedrijf laten groeien van 2 FTE naar 35+ FTE. Dt bedrijf heeft 3 FD Gazellen Awards binnengehaald voor snelle bedrijfsgroei in een traditionele en conservatieve markt. Met mijn huidige bedrijf help ik ondernemers commercieel groeien. Samen met mijn klant werk ik aan structureel commercieel succes.
 

Bedrijfsactiviteiten

Commercieel advies aan MKB ondernemers, zowel startend als gevorderd.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Alle schakels binnen het team meekrijgen is allesbepalend, niemand uitgezonderd. Verder is het belangrijk om duidelijk te zijn, koersvast, ook als het soms tegenzit.
 

Mijn succesformule

Focus op online leadgeneratie en specifiek op de opvolging van leads. Dat wordt vaak onderschat maar maakt in de praktijk het verschil tussen niet renderende dure marketing-euro's of daadwerkelijk rendement halen uit je inspanningen. Daarnaast krijg je eerder spijt van dingen die je niet hebt gedaan dan wel hebt gedaan. Dit geldt niet alleen privé maar zeker ook zakelijk. Ga ervoor!
 
"Aandacht is allesbepalend, tot in de kleinste details”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Focus aanbrengen op hoofdzaken, ervaringen bedrijfsovername uitwisselen. Vooral ervaringen m.b.t. bedrijfsgroei en alles wat daarbij komt kijken. 
 

Waar sta ik over 2 jaar

Een stap verder dan waar ik nu sta en groeien met mijn bedrijf in alle opzichten.

 
Mijn bedrijf: Noeverman Advies