Menno van Dijk

Scale Up Nation B.V.

  • Leiderschap
  • Personeel
  • Schaalbaarheid
  • Strategie
Niet beschikbaar
nlgroeit - menno van dijk

Ik heb meer dan 20 jaar gewerkt bij McKinsey. Tijdens deze periode heb ik McKinsey's eerste software business opgezet, in een joint venture met Nielsen. Vijf jaar geleden heb ik samen met Bas Verhart THNK opgericht, School for Creative Leiderschap, met kantoren in verschillende landen en programma's voor ondernemers en grote bedrijven op innovatie en leiderschap.  Daaruit is ScaleUpNation voortgekomen, een groeiprogramma voor scale-ups in Mobiliteit en Duurzaamheid. Dit leid ik samen met Ritsaart van Montfrans.  

"Noone is perfect but a team can be"

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Goede markt timing, top team om je heen creëren, internationaal denken vanaf de start, inspirerend en dienend leiderschap; zorgen dat klanten super enthousiast zijn, bedrijfsmodel schaalbaar maken; richting goed vast houden en tegelijkertijd opportunistisch kansen pakken. Je moet veel geluk hebben en dat ook pakken.

Waar sta ik over 2 jaar

In het leiderschapsteam van mijn onderneming die dan ongeveer 10-20 keer zo groot is, met een enorme impact wereldwijd. Op basis van een nog steeds uniek concept dat in de tussenperiode nog steeds is door ontwikkeld.

Mijn bedrijf:Scale up nation

Mijn LinkedIn