Micha Medendorp

Miron Violetglass BV

  • Sales & Marketing
  • Strategie
  • Innovatie
  • Internationaliseren
Beschikbaar
Na 20+ jaar bij gerenommeerde internationale bedrijven te hebben gewerkt, ben ik gaan verschuiven van "ondernemend zijn" naar echt "ondernemer" zijn. Ik ben een ervaren commerciële operator en marketeer met breed zakelijk inzicht, met veel ervaring binnen consumentenproducten in food en beauty. Creativiteit met een passie om te winnen, een sterke teamleider, in staat om vertrouwen en motivatie te wekken door passie, energie, ambitie en gedrevenheid in te brengen en het bieden van een ambitieuze visie. Ik ben nu actief met mijn bedrijf in ecologische glasverpakkingen op wereldwijde schaal. Ik richt me graag op groeivraagstukken en help bedrijven om een volgende fase te bereiken en een positieve impact op de wereld te hebben.
 

Bedrijfsactiviteiten

MIRON Violetglass BV produceert, distribueert en verkoopt een breed assortiment unieke en gepatenteerde violetglasverpakkinen voor natuurlijke producten in de beauty, personal health - en food & drinks industrie.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Doe zelf waar je goed in bent, zoek goede mensen om je heen die de rest kunnen aanvullen. Zet je netwerk in, iedereen is doorgaans bereid om je te helpen. Denk groot, maak een plan, maar begin. Alleen door te doen kom je er achter of iets werkt.
 

Mijn succesformule

Ondernemen is geen sprint maar een marathon: Zet het puntje op de horizon en werk daar naar toe; kijk hierbij wat de grootste barrières zijn om er te komen en los die op; laat je niet teveel afleiden door kleine zaken. En: zonder goed product/dienst waar je volledig achter staat, gaat het niet vliegen.
 
 
"You cannot control the waves, but you can learn how to surf ...”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Verbeteren van je propositie; verbeteren van je bedrijfsopzet, organisatie en cultuur; kritische factoren van je bedrijf scherp krijgen. De rol van de ondernemer vs MT vs rest van de organisatie.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Mijn huidige onderneming zal verder groeien en de 2 start-ups die ik nu aan het opzetten ben zullen een goede basis hebben voor verdere groei.
 
Mijn bedrijf: MIRON Violet Glass