Michael Kimmijser

Microsoft

  • Leiderschap
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
Woonachtig in Leiden, samen met Jessica en onze drie tieners. Als mens combineer ik een open persoonlijkheid met een creatieve geest en ben ik wars van ego’s. Bedrijfskundig geschoold en dertig jaar actief in de IT-sector. De afgelopen 19 jaar werkzaam bij Microsoft in verschillende rollen, maar altijd gericht op bouwen van duurzame relaties met klanten, organisatie-ontwikkeling en -groei en coaching van teams en mensen. Mijn ervaring heb ik opgedaan in zowel de Nederlandse als de Aziatische markt.
 

Bedrijfsactiviteiten

Het ontwikkelen, verspreiden, licentiëren en ondersteunen van een breed scala aan computergerelateerde producten en diensten.
 

Waarover kan ik jou adviseren

Leiderschap is naar mijn mening de basis voor duurzame groei van mensen, teams en je organisatie. Vanuit mijn eigen ervaringen, fouten en leermomenten kan ik je helpen om je persoonlijke leiderschapsfilosofie te ontwikkelen en deze situationeel toe te passen in je eigen onderneming.
De afgelopen dertig jaar heb ik in verschillende organisaties en rollen in de IT-sector gewerkt, maar altijd is Sales en Marketing de rode draad geweest. Mijn ervaring heb ik opgedaan in verschillende industrieën en met een verscheidenheid aan klanten, van multinationals, MKB tot start- en scale ups, in Nederland en internationaal. Mijn rol is hierin als leider van deze organisaties, om vanuit een meer jaren sales en marketingplan, duurzame groei te realiseren, hoe de markt te benaderen en te bepalen welke competenties je team nodig heeft om het plan tot uitvoer te brengen.
 

Mijn ervaring

• Ervaring met het leiden van sales en marketing teams bij verkoop van software en consulting/advies diensten
• Werken met verscheidenheid aan klant typen, industrie gerelateerd en multinationals tot MKB
• Opzetten van direct sales en marketing teams en sales en marketing via partner channel
• het opzetten en ontwikkelen van partner channel
• Ervaring met sales en marketing voor opkomende markten in Zuidoost-Azië
• Team en leiderschapsontwikkeling van teams met een diverse, culturele achtergrond
 
Mijn bedrijf: Microsoft