Mireille Buiel

Leap Beyond Group

  • Bedrijfscultuur
  • Internationaliseren
  • Personeel
  • Leiderschap
Beschikbaar
Nieuwsgierig van nature. Ik ben als ondernemer in zowel product als service industrie internationaal actief (geweest) en heb een zeer brede blik ontwikkeld op de ontwikkeling van ondernemingen. Ik heb de overtuiging dat het opbouwen van een organisatie en ondernemerschap uiteindelijk altijd draait om mens en proces. Als ondernemer is het essentieel om eerlijk naar jezelf te blijven kijken. Het helder krijgen van de dynamiek tussen jou en je team in een onderneming maakt duurzame groei mogelijk.
 

Bedrijfsactiviteiten

Co-founder in een Data Science en Data Engineering consultancy. Founder in FMCG wholesale. Founder van een marketing PR consultancy.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Ondernemen draait niet enkel om succes maar om het doorleren na fouten.
 

Mijn succesformule

Kijken naar mens en proces. Cijfers kunnen een eenzijdig beeld geven. Helder kijken naar wat jou als ondernemer drijft zorgt ervoor dat jij met je onderneming verder kunt groeien.
 
 
“Ondernemen gaat niet enkel over succes maar over het doorleren na fouten. Over hoe je opstaat en doorgaat en komt tot duurzame groei.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

  • Denken vanuit kracht die schuilt in verschillen. Diversiteit is een uitgekauwd woord maar essentieel voor duurzame innovatiekracht.
  • Wat is de dynamiek tussen organisatie, mens en proces en hoe kan deze het best genavigeerd worden. Hoe je kunt zorgen dat je purpose in het centrum van je organisatiecultuur verankerd.
  • Hoe internationaliseer je? Wat zijn de speerpunten voor HR en je operatie? Hoe maak je je organisatie klaar voor die internationalisatie?

Waar sta ik over 2 jaar

Over twee jaar adviseer ik nog steeds ondernemers en bedrijven bij hun groeiplannen. 
 
Mijn bedrijf: Leap Beyond Group