Mireille Kaptein

Kaptein Groep

  • Leiderschap
  • Duurzaam ondernemen/MVO
  • Operatie
  • Bedrijfscultuur
Beschikbaar
Als ondernemer ben ik zeer betrokken binnen onze organisatie. Ook loyaal, verantwoordelijk, besluitvaardig en positief. Gedreven om te schakelen in deze snel veranderende wereld en continu op zoek naar verbeteringen in onze flexibele organisatie. Ik vind het belangrijk om mensen te inspireren en te worden geïnspireerd door de mensen om mij heen.
 

Bedrijfsactiviteiten

Kaptein is een productiebedrijf in kaas en boter die zich op grote schaal bezig houdt met produceren, rijpen, versnijden, vermalen, verpakken, distribueren en exporteren van zuivelproducten.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Flexibiliteit is een 'must' voor iedere ondernemer. Je hebt veel zaken in eigen hand maar er zijn ook invloeden van buitenaf die je minder makkelijk kunt inschatten. Juist dan is een flexibele (soms nuchtere) houding belangrijk om je organisatie op de juiste manier te leiden.
 

Mijn succesformule

Authenticiteit, durf te zijn wie je bent. En blijf steeds zoeken naar goede samenwerkingen met 'enthousiaste' collega's, 'kritische' afnemers en 'aanvullende' leveranciers.
 
 
“De wereld om ons heen verandert snel, misschien wel sneller dan we denken. Daarom is een flexibele organisatie belangrijk en blijf ik continu zoeken naar verbetering en ontwikkeling voor mijzelf en mijn bedrijf.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Kennis en ervaringen delen, waarbij we uiteindelijk tot de juiste vragen en antwoorden kunnen komen.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over 2 jaar werken we met goed opererende zelfstandige teams binnen Kaptein waardoor onze ambitie om nog verder te groeien kan worden gerealiseerd. Zowel nationaal als internationaal. Ook bouwen we verder aan onze merkenstrategie waaronder 'Echte' Boter en hebben we een complete nieuwe fabriek staan voor onze smeltkaas producten.