Monique Ansink

Jumbo Cargo Products

  • Internationaliseren
  • Bedrijfscultuur
  • Duurzaam ondernemen/MVO
  • Innovatie
Beschikbaar
Monique Ansink - nlgroeit

Optimistisch, verbindend en creatief. Werk hard aan het behalen van duurzaamheids-doelen (SDG’s) voor People en Planet. Internationaal georiënteerd met eigen productie in Nederland en Vietnam en export naar 26 landen in retail, B2B en B2C online. Specialisatie in: duurzaamheid, export, internationaal ondernemen, procesbeheersing, innovatie, retail en platte organisatie structuur. Verder ben ik ook betrokken bij Cono Kaasmakers (o.a. Beemsterkaas) en Rabobank als RvC-lid.

Bedrijfsactiviteiten

Productie van JUMBO ladingszekeringsproducten (spanbanden, snelbinders, trailernetten, sleepkabels) en sinds kort buiten speelgoed onder de naam JUMBELL.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Een onderneming kan waanzinnig veel impact maken en mensen inspireren en motiveren om de wereld mooier achter te laten. Teamwork is hier het meest belangrijk én geeft het meeste voldoening.
 

Mijn succesformule

Focus op duurzame en veilige producten en productie met planet en people als meest belangrijke stakeholders.
 
 
"Imagine, your life is like a movie; make a good one!
So… take action, contribute and make impact.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Het inzicht om elke onderneming te transformeren om impact te maken en duurzaam bij te dragen. 
 

Waar sta ik over 2 jaar

Dan hebben wij, met het bedrijf weer wat meer impact gemaakt, meer mensen weten te inspireren en een baan kunnen bieden en daarmee, hopelijk, de wereld weer wat mooier gemaakt.
 
Lees nu ook Interview Monique Ansink: Groeien in impact of kom hier te weten hoe een mentee het mentortraject met Monique ervaren heeft!
 
Mijn bedrijf: Jumbo Cargo Products