Patrique Dankers

e-Quest

  • Strategie
  • Technologie
  • Zwaar weer
  • Duurzaam ondernemen/MVO
Beschikbaar
In het leven gaat het niet om wat je hebt, maar om wat je doet! Ondernemen is mijn ding en daar ben ik ruim 20 jaar serieus mee bezig. Het aansturen van mijn bedrijf geeft me minder energie en heb ik belegd bij een paar directeuren in loondienst. Ik werk graag aan lange termijn doelen die zorgen voor continuïteit van mijn onderneming(en), onafhankelijkheid vind ik ook belangrijk.
 

Bedrijfsactiviteiten

Eigen zakelijk glasvezelnetwerk naar bedrijven, scholen en instellingen in 6 steden. Eigen consumenten glasvezelnetwerk naar 40.000 woningen. Eigen Tier3 datacenter en tweede in aanbouw. IT Projecten. Laag 3 provider (Breedband Helmond). Business Intelligence en Functionele IT. Investeringsmaatschappij (Patrique Dankers Investeringen B.V.).
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Je bent zo sterk als je team! Als je de goede mensen om je heen verzamelt en hen in hun kracht zet, kun je zelf focussen op waar jij goed in bent.
 

Mijn succesformule

Ik werk volgens een aantal principes. De principes die het sterkste aanwezig zijn, komen helaas voort uit pijnlijke ervaringen in het verleden. Ik kan die ervaringen (en oplossingen) met je delen, hiermee behaal en vooral borg ik mijn succes.
 
"Hij die iets onderneemt en daar niet in slaagt, is ongetwijfeld beter dan hij die niets onderneemt en daar wel in slaagt!”

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Het zou mooi zijn als we samen een sterke visie kunnen ontwikkelen op jouw bedrijf. Ondersteund met de juiste principes kun je dan jaren vooruit. Een belangrijke vraag is wat je verwacht van het ondernemerschap.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over 1 jaar ben ik hopelijk in Tokio om een medaille te behalen! Bedrijfsmatig heb ik sinds een paar jaar de trend om met anderen samen te ondernemen (gedeeld eigenaarschap). Doelstelling is dat ik daarin vooral strategisch (en toezichthoudend) bezig ben en niet operationeel. Om hier kracht bij te zetten ga ik per 1 september ook op een andere locatie kantoor houden (fysiek meer afstand).
 
Mijn bedrijf: E-quest