Pieter Joziasse

Medisol B.V.

  • Internationaliseren
  • Bedrijfscultuur
Beschikbaar
nlgroeit - foto pieter joziasse

Praktisch ingesteld en down-to-earth. In het bijzonder geïnteresseerd in ondernemers op het gebied van de gezondheidszorg. Mijn expertises liggen op zowel de zorg als het internationaliseringsproces.

Bedrijfsactiviteiten

Sinds de oprichting in 2001 is Medisol snel gegroeid. Voor het elfde achtereenvolgende jaar horen wij als “FD Gazelle” tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Naast marktleider in Nederland zijn wij binnen Europa één van de grotere spelers en inmiddels actief in 16 verschillende Europese landen. Komende jaren gaan we ons nog meer focussen op ons productassortiment en de gebieden waarop we willen internationaliseren.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Een goed team om je heen bouwen is erg belangrijk. Zo kan je er voor zorgen dat je uiteindelijk voor ieder onderwerp iemand in je organisatie hebt die ergens beter in is dan jijzelf!

Mijn succesformule

Een formule tot succes heb ik niet, maar wel handvatten die je goed kunt gebruiken.

"Think big – act bold. Door steeds als ondernemer te blijven denken en anders / slimmer te denken dan je concurrenten, blijf je altijd voorop lopen in je markt."

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik zou je kunnen helpen met de combinatie e-commerce en internationalisering.

Waar sta ik over 2 jaar

Ik heb niet een specifiek doel waar ik over twee jaar sta, maar wel het doel van Medisol wat immers ook mijn persoonlijke doel is. Dat is dat in 2030 iedere bewoner op aarde binnen 6 minuten een AED tot z'n beschikking heeft.

Lees nu ook De match tussen PostNL en Medisol.

Mijn bedrijf: Medisol BV

Mijn LinkedIn