Reinier Linthorst Homan

EventTrips

  • Bedrijfsovername
  • Financiering
  • Strategie
  • Schaalbaarheid
Beschikbaar
Voorkeur voor online consumer bedrijven en start-ups. Ik kan helpen met alle facetten die belangrijk zijn om te groeien, waaronder strategie, management, productontwikkeling, marketing en financiering. Ik vind het leuk om te werken met ondernemers met een passie voor het vak die hulp nodig hebben bij het maken van keuzes.
 

Bedrijfsactiviteiten

We bieden ‘one-stop-shops’ in 12 landen voor voetbal en formule 1 fans die een reis willen boeken naar een wedstrijd of race in Europa. We zijn een virtuele touroperator en hebben technologie ontwikkeld die het makkelijk maakt om reis naar een evenement samen te stellen. De verschillende labels zijn verzameld onder de vlag van EventTrips en daarmee zijn we inmiddels uitgegroeid tot Europees marktleider. We richten ons nu op herstel en daarna verdere groei, nadat door de Coronacrisis ons omzetniveau bijna anderhalf jaar lang nihil is geweest. 
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Als je liefde hebt voor je vak, volgt de rest van zelf.
 

Mijn succesformule

Een mix van positiviteit, duidelijkheid, focus en vasthoudendheid.
Je moet het vertrouwen hebben dat je succes kan hebben, hier vervolgens een goed plan voor hebben en ook bereid zijn om hieraan vast te houden.
 
 
"Maak jezelf onmisbaar”

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Het belang van groei en hoe je dit zoveel mogelijk planmatig kan realiseren.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Dan is EventTrips sterker teruggekomen na de Corona crisis en staat het in 12 landen nog duidelijker op de kaart. 
 
 
 
 
Bedrijfsvideo EventTrips