Reinier Linthorst Homan

EventTrips

  • Bedrijfsovername
  • Financiering
  • Strategie
  • Schaalbaarheid
Beschikbaar
Voorkeur voor online consumer bedrijven en start-ups. Ik kan helpen met alle facetten die belangrijk zijn om te groeien, waaronder strategie, management, productontwikkeling, marketing en financiering. Ik vind het leuk om te werken met ondernemers met een passie voor het vak die hulp nodig hebben bij het maken van keuzes.
 

Bedrijfsactiviteiten

In 2005 ben ik begonnen met VoetbalTravel, een boekingsite voor voetbalreizen. We bieden een ‘one-stop-shop’ aan voor voetbalfans die een reis willen boeken naar een topwedstrijd in Europa. We zijn een virtuele touroperator en bieden door technologie een oplossing die het boeken van een reis makkelijker maakt. Onder de vlag van EventTrips zijn we uitgegroeid tot Europees marktleider in deze niche. Ik ben daarnaast betrokken bij andere online bedrijven.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Als je liefde hebt voor je vak, volgt de rest van zelf.
 

Mijn succesformule

Een mix van positiviteit, duidelijkheid, focus en vasthoudendheid.
Je moet het vertrouwen hebben dat je succes kan hebben, hier vervolgens een goed plan voor hebben en ook bereid zijn om hieraan vast te houden.
 
 
"Maak jezelf onmisbaar”

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Het belang van groei en hoe je dit zoveel mogelijk planmatig kan realiseren.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Dan is EventTrips sterker teruggekomen na de Corona crisis en zijn de andere bedrijven waar ik bij betrokken ben volwassen geworden. 
 
Mijn bedrijf: EventTrips
 
 
 
Bedrijfsvideo EventTrips