Rik Vos

DVTadvies BV

  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschap
  • Strategie
  • Zelfsturing
Beschikbaar
Rik Vos-nlgroeit
Ik heb ruim 18 jaar ervaring als zelfstandig ondernemer, een periode waarin ik diverse bedrijven gestart en opgebouwd heb. Alle ondernemingen waren of zijn gebaseerd op een nuchtere "can do" mentaliteit met een hoog niveau van service, kwaliteitsmanagement, ontzorging en klanttevredenheid. Alle bedrijven opereren in de zakelijke dienstverlening.
 

Bedrijfsactiviteiten

Mijn bedrijven DVTadvies BV, Bureau Bouwkunde BV en Contraa BV opereren in het werkveld van de ingenieurs-, advies- en inspectiebureaus die zich richten op de zakelijke bedrijfshuisvesting. Met deze bedrijven bestrijken we bijna het hele palet van gevraagde dienstverlening in dit werkveld.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Heel veel. Mijn bedrijven hebben zich de afgelopen 18 jaar ontwikkeld maar ik zelf ook. Met de "missers" alleen al kan ik een boek schrijven, maar onder aan de streep ben ik er als ondernemer sterker van geworden en heb ik een aantal goed draaiende bedrijven die nog steeds groeien en ontwikkelen. De meest belangrijke les is toch wel dat je nooit klaar bent, maar dat je toch moet leren af en toe wat afstand te nemen.
 

Mijn succesformule

Hard werken, scherp aan de wind zeilen, een visie en een goed team. En natuurlijk wat goede raad op zijn tijd. Ook ik kan niet zonder mentor.
 
 
"Gedreven door een visie erg gericht op executie”

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ondernemer zijn is niet iets wat je er bij doet. Je moet er echt voor gaan en dat vraagt veel van je omgeving en jezelf. Tegelijkertijd heb ik mezelf ontwikkeld en veel geleerd als groei-ondernemer. Dat wil ik graag overbrengen.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Dan stuur ik meerdere succesvolle, onderling samenwerkende bedrijven aan, hebben we een landelijke dekking en zijn we een gevestigde naam in de branche. Tevens zijn we dan weer twee jaar verder in mijn groei- en ontwikkelplan.
 
 
Mijn bedrijf: DTVadvies