Rob Baan

Koppert Cress

  • Bedrijfscultuur
  • Innovatie
  • Internationaliseren
  • Strategie
Niet beschikbaar
nlgroeit - Rob Baan

Ik heb 22 jaar gewerkt in een multinational en ben in 2000 overgestapt naar een klein bedrijf met 12 man. In 2002 was er een management Buy-Out. Nu telt het bedrijf 200 medewerkers en is het uniek. Ik heb een goed team om mij heen en ook mijn kinderen in het inmiddels familiebedrijf.

Mijn succesformule

Mission statement is belangrijk. Blijf bij je Core Comepetenties. Zoek betere slimmere mensen dan jijzelf. Werk samen waar het kan maar als het moet; besluit alleen. Banken kunnen je helemaal op het verkeerde pad zetten. Overheden zijn belangrijk, maar vaak te onbetrouwbaar om er op te steunen. Duurzaamheid is fun en het loont altijd.

"Kan niet is onzin"

Iets over mezelf

Ik ben zeer internationaal en heb in meer dan 100 landen in de tuinbouw en gastronomie gewerkt. Ik ben een mensenmens, (te) innovatief, erg gedreven (toekomst heeft haast) en out of the box. Kan niet, is onzin. Vandaar mijn quote. Het klinkt erg hoogdravend, maar als ik iets wil, dan zal ik het via allerlei constructies toch zo regelen dat ik mijn zin krijg. Dat kan soms heel lang duren.

Leesnu ook Gastblog KW1 Stichting: Rob Baan over niet twijfelen.

Mijn bedrijf: Koppert Cress

Mijn LinkedIn

Rob Baan in het nlgroeit journaal over toekomst denken