Robbert Van Adrichem

Agium Finance & Control

  • Leiderschap
  • Sales & Marketing
  • Strategie
  • Financieel Management
Niet beschikbaar
nlgroeit - Robert van Adrichen

Ik ben een rasoptimist, ambitieus en dienstverlenend ingesteld. Ik heb een passie voor leiderschap. Mijn drijfveer is ontwikkeling zien bij anderen en dat proces faciliteren. Mijn talent is ‘op de volgende plek brengen’. Of het nu gaat om mensen of organisaties. Daarmee wil ik impact maken op een zo groot mogelijke groep mensen.

Ik onderneem dus vanuit een bedoeling. Aan die bedoeling koppel ik heel concrete doelstellingen om daar inhoud aan te geven. In mijn ondernemen speel ik win-win in plaats van win-lose.
Impact maken op wie daar voor openstaat, doe ik door ieders unieke talent als vertrekpunt te nemen en gezamenlijk zijn of haar ambitie als bestemming te onderstrepen. Dan bepalen we de persoonlijke ambitiereis. Die reis loopt langs een leerspoor (persoonlijke ontwikkeling) en een werkspoor (uitvoering geven aan acties).

Mijn belangrijkste inzichten als ondernemer

Plannen maken kan iedereen; maar enkelen weten de plannen te vertalen naar executie. En een goede executie is meer dan alleen hard werken.

Mijn succesformule

Strategie vertalen naar acties die ervoor zorgen dat plannen worden gerealiseerd. Door voortgang op te volgen in een vastgesteld ritme komt er een hartslag in de onderneming.

Every dream begins with a dreamer. Always remember, you have within you the strength, the patience, and the passion to reach for the stars.

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Binnen Agium heb ik het sales team opgebouwd en gewerkt aan een salesstrategie die aansluit op onze visie. Mijn kracht zit in teamopbouw en inspiratie. Onze strategische plannen zijn gestoeld op het concept ‘Foto van de Toekomst’. Mijn kracht ligt in de vertaling van strategie naar executie.

Wat betreft het aspect financieel management ligt mijn kracht met name in het identificeren en beschikbaar maken van informatie op basis waarvan de onderneming ook daadwerkelijk bestuurd kan worden. Denk hierbij aan het achterhalen van beïnvloedbare drivers achter de financiële resultaten.

Waar sta ik over twee jaar

Over twee jaar wil ik me verder focussen op het strategische proces binnen onze onderneming en het inspireren en uitdagen van mensen in hun ambitiereis. Dit doe ik binnen (klanten en medewerkers) en buiten onze onderneming.

Mijn bedrijf: Agium

Mijn linkedIn