Sander Klos

Business Accelerator

  • Strategie
  • Technologie
  • Innovatie
Niet beschikbaar
Sander Klos-nlgroeit

Business Accelerator is een uniek ontwikkelplatform voor versnelde bedrijfsontwikkeling. Ze helpt bedrijven bij versnelde groei, creëren van een zo hoog mogelijke bedrijfswaarde en de duurzame exploitatie en/of bedrijfsverkoop.

Mijn succesformule

M5 = Missie, marketing, mensen, middelen, meten.


Iets over mezelf

Vanuit mijn ervaring met versnelde groei (onder meer als directie/investeerder bij bedrijven als IENS.nl, Backbase, EzGov, KRMG) richtte ik in 2015 Business Accelerator op. Door mijn hands-on ervaring met bedrijfsacceleratie en het begeleiden van scaleups, kan ik putten uit allerlei groeistrategieën en technieken die bedrijven versneld hebben laten groeien naar omzetten van/tot 20 miljoen.

"de magische exponentiële groei is vaak gewenst en lijkt onhaalbaar. Onterecht, je hoeft slechts constante lineaire toename te veroorzaken van enkele groeifactoren om dit te bereiken. "

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Ik zie dagelijks ondernemers met grote dromen en bedrijven met een enorme potentie, waarvan de groei stagneert of de business helaas niet volledig uit de verf komt. Ook zie ik jonge startups die ongebreideld groeien en het vervolgens heel moeilijk krijgen omdat ze onder een glazen plafond blijken te zitten. Als groei-expert met de formule in huis om versnelde groei te veroorzaken met verlaagd risico gaan mijn handen hiervan jeuken.

Waar sta ik over 2 jaar

Dan is Business Accelerator een succesvol groeifonds met een bewezen trackrecord van versnelde groei bij verlaagd risico.

Mijn bedrijf: Business Accelerator

Mijn LinkedIn