Sebastiaan Hooft

Redesign

  • Bedrijfscultuur
  • Strategie
  • Leiderschap
  • Zwaar weer
Beschikbaar
nlgroeit - sebastiaan hooft

Rijk werd ik met een webwinkel maar niet gelukkig. Op een dag viel ik letterlijk om – ik had mezelf uitgeput. Ik moest stoppen en heb mijn aandelen verkocht. Dat was ontzettend moeilijk. Ik kwam erachter dat de emotionele waarde van een bedrijf grootbrengen haast net zoiets is als een kind opvoeden.

Bedrijfsactiviteiten

Het is me tegengevallen om dat afscheid te verwerken. Nu ik weer mens ben geworden, wil ik ondernemers helpen met de lessen die ik heb geleerd. Succesvol ondernemen gaat niet alleen om een briljant idee. De facetten eromheen zijn minstens zo belangrijk: team, planning, resources en gezondheid. En daarbij kunnen succesvolle ondernemers hulp gebruiken van iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als hen. Dan kunnen ze mijn valkuilen vermijden.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Iedere ondernemer balanceert zijn of haar tijd over vijf basis elementen van top ondernemerschap. Ondernemers die hun tijd goed en bewust kunnen balanceren komen terecht in de zone van gezond ondernemerschap.

Mijn succesformule

Met mijn cliënten ga ik eerst vier weken werken aan gedragsverandering. We kijken naar de financiele, mentale en fysieke gezondheid. Na deze vier weken zien we elkaar wekelijks voor een coachingsgesprek.

"Je weet niet wat je niet weet."

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Ik heb het Redesign Your Life-programma ontwikkeld om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn te herwinnen en zo de beste versie van zichzelf te bereiken.

Waar sta ik over 2 jaar

Over twee jaar werk ik nog steeds met een kleine groep top ondernemers aan hun gezondheid, geluk en succes.

Mijn bedrijf: Redesign

Mijn LinkedIn

Ondernemen in crisistijd 'Mentale weerbaarheid'