Steven Schuurman

Elastic

  • Personeel
  • Strategie
  • Schaalbaarheid
Niet beschikbaar
nlgroeit - Steven Schuurman

Steven Schuurman is oprichter en voormalig CEO van een van de weinige Nederlandse ‘Unicorns’ (startup met 1 miljard waarde), Elastic.

Elastic, dat aanvankelijk Elastic Search heette, schrijft software om data realtime te kunnen doorzoeken. Klanten zijn onder meer Facebook, Microsoft, Nasa, Cisco, Ebay, Wikipedia en de New York Times. Elastic heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Silicon Valley. Het bedrijf is gebouwd rond gratis (open source-)software en verdient aan de verkoop van abonnementen en ondersteuning voor zakelijke gebruikers. Steven zit bij nlgroeit ook in de Raad van de groeiambassadeurs.

Succesformule

Wat ik goed kan, is de juiste mensen om mij heen verzamelen.

Iets over mezelf

Ik begon mijn loopbaan bij softwareleverancier Sogyo, waar ik al jong veel verantwoordelijkheden kreeg. "Daardoor ontdekte ik dat ik het leuk vond om zelf bedrijven op te bouwen”, zei hij tegen De Telegraaf. Schuurman verkocht eerder Orange11 en SpringSource.

Mijn bedrijf: Elastic
 
OP ZOEK NAAR DE GROEIFORMULE met STEVEN SCHUURMAN van ELASTIC
OP ZOEK NAAR DE GROEIFORMULE met STEVEN SCHUURMAN van ELASTIC

Over nlgroeit

nlgroeit is een platform door ondernemers, voor ondernemers met een bedrijf met een omzet tussen de 1 en 100 miljoen. Wij helpen jou – zonder enige commerciële bijbedoeling- aan je volgende stap. Zodat jij makkelijker, beter en sneller kan groeien. Hoe we dat doen?

  • We delen inspirerende en educatieve content via de site en nieuwsbrief.
  • We organiseren events met vooral de bedoeling om als ondernemers van elkaar te leren.
  • We hebben een netwerk van gekwalificeerde partners die je inhoudelijk verder kunnen helpen met een groeiprogramma, training of educatie.
  • We beschikken over meer dan 400 zeer ervaren ondernemers die als mentor jou persoonlijk verder kunnen helpen
Meer info Blijf op de hoogte