Sven Braam

Sneleentaxi

  • Schaalbaarheid
  • Technologie
  • Sales & Marketing
  • Zwaar weer
Beschikbaar
Je leven inrichten zoals je dat zelf wilt, zonder teveel te doen wat ‘hoort’. Blij zijn met alle kansen die je gegund zijn en die zo optimaal mogelijk benutten. Denken vanuit verwachtingswaarde. Een team bouwen waarin iedereen het beste uit elkaar wilt halen en op elkaar kan vertrouwen. De kernwaarden van ons bedrijf zijn; ambitieus, efficiënt, focus & plezier en die passen uiteraard volledig bij mijn ondernemerschap.
 

Bedrijfsactiviteiten

Onderdeel uitmaken van mensen hun dagelijkse reis. Als tweezijdige marktplaats koppelen wij vervoerders en klanten aan elkaar op een zo efficiënt mogelijke manier.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Vanaf mijn 16e jaar al aan het ondernemen, met tussendoor een tienjarig bestaan als professioneel pokerspeler. Het maken van beslissingen met de beste verwachtingswaarde is waar het volgens mij om gaat. Dit element uit poker pas ik nu nog steeds elke dag toe. Elke onderneming heeft zijn eigen set aan variabelen met unieke puzzels die opgelost moeten worden. Daarom zou ik het veel effectiever vinden om écht in jouw bedrijf te duiken dan het geven van algemene adviezen die niet voor iedereen even toepasbaar zijn.
 

Mijn succesformule

Wij hebben een tweezijdige marktplaats gebouwd waarin we vraag en aanbod van vervoer met elkaar matchen op een zo effectief mogelijke manier. We wisten bij de start dat we een lange adem nodig hadden en dat we letterlijk elke dag een beetje beter moesten worden. Nu het bedrijf wat verder is merken we dat deze formule voor ons de juiste is geweest. Alle features die we toevoegen aan ons platform blijven we toetsen en optimaliseren. Hierdoor is het voor ons nu steeds makkelijker om schaalbaar door te groeien. We hebben mensen hierbij gezocht die er ook plezier in hebben om elke dag beter te worden en belonen een proactieve houding waarin het vinden van nieuwe verbeteringen enorm wordt aangemoedigd.
 
 
“Ieder bedrijf is uniek, maar er is altijd één beste beslissing. Probeer die elke keer te maken en je hebt de grootste kans op succes.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik weet hoe je een marktplaats bouwt en de beste kans hebt om de puzzel van 'de kip en het ei' te kraken. Ik heb affiniteit met online marketing, development en data-science. Ik heb daarnaast ervaring met crisismanagement en meerdere keren ervaren hoe het is om met heel beperkte middelen toch het hoofd boven water te moeten houden. Ik ben er niet voor de politiek correcte antwoorden. Ik durf te zeggen wat ik écht denk. Ik werk het liefst met mensen die open staan voor het toetsen van hun overtuigingen.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over twee jaar zullen wij nog twee keer een verdubbeling hebben gerealiseerd van het bedrijf qua omzet. Ik zou het heel leuk vinden om over twee jaar, naast het ondernemen, zelf als investeerder te opereren in combinatie met een coachende rol bij ambitieuze startups.
 
Mijn bedrijf: Sneleentaxi
 
 
Kernwaarden Sneleentaxi