Tamer Saglambilek

Elevate Digital

  • Leiderschap
  • Innovatie
  • Internationaliseren
  • Sales & Marketing
Beschikbaar
Ik ben Tamer Saglambilek, een gedreven ondernemer met een positieve mindset die durft. Als eigenaar van Digital Marketing Agency Elevate Digital en AdCalls (SaaS) help ik bedrijven naar een hoger niveau te tillen in digitale marketing. Innovatie en (inter)nationale groei staan hierin centraal. Daarnaast ben ik initiatiefnemer van de Dutch Search Awards om anderen erkenning te geven binnen de search-industrie.
 

Bedrijfsactiviteiten

Bedrijfsvoering: Elevate Digital voert samen met vooruitstrevende bedrijven met een growth mindset passende en effectieve online marketingstrategieën uit. Zo creëren we een krachtig merk, transformeren we jouw online presence en maken we maximale impact. Onze formule? Een unieke aanpak met kennis als basis. Met onze zelf ontwikkelde werkwijze zetten we een nieuwe standaard in de markt op internationaal niveau. Tot stand gekomen door samenwerken. De weg vrijgemaakt voor innovatie en creatie. Ook AdCalls is data-driven en geeft inzicht in alle telefonische conversies per verkeersbron tot op landingspagina en zoekwoordniveau. Dit maakt call tracking onmisbaar voor marketeers die zich richten op conversie-optimalisatie. AdCalls zorgt ervoor dat er geen data ontbreekt, zodat onze klanten succesvolle marketingbeslissingen kunnen maken gebaseerd op customer insights.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Je ontkomt er niet aan. Er zijn mensen beter, slimmer, meer ervaren of meer gefocust dan jij in sommige werkgebieden. Durf los te laten.
 

Mijn succesformule

Durven! Ik geloof erin dat al het succes begint met een positieve mindset. Groot durven denken zorgt ervoor dat je je dromen waarmaakt.
 
 
“Ondernemen draait onder andere om groei en jezelf blijven ontwikkelen, daarom sta ik open om van anderen te leren. Mijn eigen drijfveer is juist om anderen te helpen groeien en hen kracht bij te zetten, daar haal ik energie uit. Door samen te werken behaal je torenhoge resultaten.”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

1. Een positieve growth mindset ontwikkelen: om nieuwe innovatieve concepten uit te werken tot nieuwe business modellen of award uitreikingen zoals de Dutch Search Awards.
2. Internationaal groeien: strategie bepalen en kpi’s stellen om sky high groei resultaten (inter)nationaal te behalen.
3. Data-driven innovatie strategieën: analyseren en optimaliseren met nieuwe innoverende strategieën gebaseerd op data.
 
Mijn bedrijf: Elevate Digital