Tanja Dik

Expert

Johan Cruijff Arena

  • Leiderschap
  • Strategie
Beschikbaar
Mijn passie is groei realiseren van mensen en ondernemingen, waarbij klantfocus, purpose, ondernemerschap, en transformatie terugkerende ingrediënten zijn. Ik ben een ervaren managing director in complexe en uitdagende omgevingen met een duidelijk accent in de business-to-consumer markt. Energiek, betrokken, nieuwsgierig, analytisch, doelgericht en ik werk graag met andere mensen met passie en drive. Ondernemen in balans met de omgeving is voor mij een belangrijke voorwaarde.
 

Bedrijfsactiviteiten

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring op bestuurlijk en directieniveau in diverse branches. Van bedrijfscultuur en leiderschap tot business ontwikkeling en creatie van de ideale klantreis. Door mijn brede achtergrond heb ik zowel ervaring opgebouwd in de financiële wereld als in de wereld van Retail, F&B, luchtvaart, live entertainment, opleidingen, mobiliteit en media. Een aantal van de ondernemingen waar ik heb gewerkt of waar ik als toezichthouder bij betrokken ben of ben geweest zijn MeesPierson, Martinair Holland, Stage Entertainment, Schiphol Groep, De Baak en Hema BV.
 

Waarover kan ik jou adviseren

Wil je uitgedaagd worden om met andere ogen naar je business kijken, ben je op zoek naar een sparringpartner voor bedrijfscultuurvraagstukken, leiderschapsuitdagingen, strategische heroriëntatie en (digitale) transformatie of wil je een eerlijke executive coach dan mag je bij me aankloppen. Als je niet bang bent voor het open en directe gesprek dan ben ik een juiste mentor voor je.
 
 
Mijn bedrijf: Johan Cruijff Arena