Wilco Turnhout

Rapid Circle

  • Strategie
  • Sales & Marketing
  • Schaalbaarheid
  • Technologie
Beschikbaar
Ik ben een analytische ondernemer, die vanuit creativiteit complexiteit bekijkt en daarna die kijk omdraait naar iets nieuws. Maar vooral ben ik een commerciële denker die graag meedenkt en helpt. Ik ben 47 jaar, woon in Haarlem, doe redelijk wat aan sport en besteed zoveel mogelijk tijd aan kinderen en gezin.
 

Bedrijfsactiviteiten

ICT. Mijn onderneming Rapid Circle is 5 jaar achter elkaar FD Gazellen. We zijn een Microsoft Cloud Managed Services partner en wereldwijd Microsoft Partner van het Jaar. Locaties in India, Melbourne en Amsterdam.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Dat veel goede beslissingen in het begin niet altijd gedragen worden door klanten en medewerkers, maar als die genomen zijn in lijn met een visie worden ze snel geaccepteerd.
 

Mijn succesformule

Dingen van een andere angle bekijken en zien hoe het helemaal anders kan.
 
 
"Doorgaan waar anderen stoppen”

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Mijn stijl is luisteren en vragen stellen. Soms wat direct, soms wat analytisch, maar altijd met een doel. Daarna geef ik zo min mogelijk advies en probeer ik vooral verschillende altenatieven voor te leggen of ervaringen te delen. Een direct antwoord op bovenstaande vraag is niet te geven, want dit is afhankelijk van de uitdaging waar jij voor staat. Ik heb in ieder geval mijn bedrijf vooral vaak moeten bijsturen, en heb mijn bedrijf sterk laten groeien (rond de 40% per jaar over de laatste 5 jaar).
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over twee jaar is mijn bedrijf weer een stukje groter en is mijn dochter alweer naar de middelbare school.
 
 
Mijn bedrijf: RapidCircle