Wim J.N. Buitenhuis

Solipsis B.V.

  • Strategie
  • Financieel Management
  • Bedrijfsovername
  • Zwaar weer
Niet beschikbaar
nlgroeit - Wim J.N. Buitenhuis

Ik ga graag voor de lange termijn relaties en houd van kwaliteit in alles wat ik doe. Ook betrouwbaar zijn voor anderen is een goed ding. Afspraak is afspraak en een goed verwachtingsmanagement creëeren is hierbij essentieel.

Bedrijfsactiviteiten

Ik werk in de ICT sinds 1968 en heb alle stadia van de ontwikkeling van deze branche meegemaakt. Van mainframe tot pc's, tot netwerken, tot servers, tot internet, cloud, big data etc. De functies die ik daarin heb uitgevoerd varieëren van sales tot account management, tot marketing en sales management en vervolgens directie in diverse bedrijven. Sinds 1990 geef ik leiding aan de Solipsis groep, die op heel professionale wijze ICT oplossingen ontwikkelt en levert. Solipsis is een heel stabiel en financieel heel gezonde onderneming, die goed door de crisis is heengekomen en jaar op jaar een gecontroleerde groei realiseert.

Mijn succesformule

Durven kiezen voor een bepaald beleid en dit duidelijk communiceren met alle "stakeholders".

"Kijk niet wat er onmogelijk is maar kijk wat er mogelijk is en schuw overzichtelijke risico's niet."

Welke inzichten kan ik je bijbrengen

Door mijn brede ervaring in uiteenlopende functies heb ik een goede kijk ontwikkelt op hoe bedrijven het beste ICT kunnen inzetten. Door mijn goede financieel administratieve kennis en ervaring kan ik ook snel doorzien hoe de vlag er voor staat. Kortom ik heb veel ervaring die ik kan delen met mensen, die willen leren.

Waar sta ik over twee jaar

Mijn bedrijf is dan weer gegroeid en ik heb een groter financieel gezond bedrijf.

Mijn bedrijf: Solipsis B.V.   

Mijn LinkedIn