Wim Wijnholds

Perspectief Groep BV

  • Bedrijfscultuur
  • Leiderschap
  • Personeel
  • Bedrijfsovername
Beschikbaar
Van 1989 - 2001 heb ik diverse managentfuncties gehad in een snelgroeiend facilitair familiebedrijf (HRM / Finance / Projectmanagement). In 2002 ben ik gestart met Perspectief Groep BV, actief in de domeinen Arbo / Mobiliteit / Vitaliteit / Leiderschap). Perspectief groeit al jarenlang sterk. In 2019 is het verkozen tot het  vitaalste bedrijf van Nederland. Ultimo 2020 ruim 300 werknemers. Ik geef mensen vertrouwen, stimuleer ontwikkeling en creëer perspectief door innovatie. Ik vind het belangrijk dat wij impact hebben.
 

Bedrijfsactiviteiten

Arbodienstverlening - Arbeidsmobiliteit - Duurzame inzetbaarheid van medewerkers - Gezonde organisatie-inrichting - Bedrijfscultuur - Vitaliteit.
 

Wat heb ik geleerd als ondernemer

  • Dat investeren in inzetbaarheid van medewerkers altijd loont.
  • Dat het belangrijk is dat je visie gedeeld wordt.
  • Dat goede mensen het verschil maken.
  • Groei is een aanjager van innovatie en trekt mensen en ideeën aan. 
  • Zorg dat je werkkapitaal op orde is om je plannen te realiseren.
 

Mijn succesformule

Ik ben visionair en maak positieve energie los bij mensen, ik zet mensen in hun kracht en op het goede spoor. Ik geloof dat de combinatie van lef, missie & visie, waardengestuurd denken en werken en een positief kritische attitude, het verschil maken. Ik verzamel goede mensen om me heen en samen bouwen we iets moois.
 
 
"Ondernemen is doen vanuit een innerlijke overtuiging dat je iets van betekenis doet. Het is vallen en vaker opstaan, het is kansen zien en die durven pakken!”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

De waarde van leiderschap, bedrijfscultuur, visie, slim organiseren, goede financiering, continuïteit, kansen zien en pakken, luisteren, succesvolle organische groei, innovatie, ICT oplossingen, transitie, effectiviteit etc.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Het leiderschap binnen onze bedrijven is dan versterkt. Ik heb meer operationele taken overgedragen en focus me volledig op de ontwikkeling en versterking van onze bedrijfscultuur, innovatie en overnames. Buiten onze onderneming ben ik actief als bestuurder en hoop ik een aantal keren van betekenis te zijn geweest als mentor binnen nlgroeit.
 
Mijn bedrijf: Perspectief Groep BV
 
Perspectief Bedrijfsfilm 2017