Wouter Balk

BIM Creators bv

  • Bedrijfscultuur
  • Innovatie
  • Leiderschap
  • Schaalbaarheid
Beschikbaar
Ik omschrijf mezelf als een ‘learning by doing ondernemer’ die niet bang is om een mening te vormen èn anderen hun mening te laten gelden. Ik heb altijd oog voor de medewerkers en werk bij samenwerking altijd op basis van onvoorwaardelijk vertrouwen. Als founder van BIM Creators heb ik alle ins en outs van het ondernemen inmiddels meegemaakt, dus heb ik beschikking over de helikopterview over alle segmenten binnen een bedrijf.

 

Bedrijfsactiviteiten

“Wij bouwen gebouwen voordat gebouwen gebouwd worden.” Dit doen wij door middel van het (B)uilding (I)nformation (M)odel proces. Eerst digitaal in 3D het complete project modelleren en na goedkeuring van alle betrokkenen leveren wij het digitale model op, aan de opdrachtgever die buiten in het echt gaat bouwen. Wij realiseren de complete BIM modellen volgens de huidige standaarden, normeringen en het programma van eisen. Dit doen wij voor installateurs, adviesbureaus, aannemers en architectenbureaus.

Wat heb ik geleerd als ondernemer

Onder hoogspanning werken kun je best een tijd volhouden, maar bouw het juiste systeem om je heen zodat je uiteindelijk de ruimte krijgt om weer aan jezelf en aan het bedrijf te werken.
 

Mijn succesformule

Hard werken en plezier gaan hand in hand, maar belangrijker is blijf altijd in verbinding met je collega`s om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Wees ook op de hoogte van je intrinsieke motivatiekillers, dat heeft mij er toe bewogen 3,5 jaar geleden het directieteam uit te breiden met twee compagnons.
 
"Jouw persoonlijke spiegel is de basis van je eigen succes”
 

Welke inzichten kan ik jou als ondernemer bijbrengen

Ik kan je leren wat je vooral moet doen om een gezonde en stabiele organisatie op te bouwen en te behouden en dat je moet waken voor de diverse valkuilen die tijdens die reis zullen opdoemen.
 

Waar sta ik over 2 jaar

Over 2 jaar ben ik samen met mijn twee compagnons het fundament van diverse organisaties.
 
Mijn bedrijf: BIM Creators bv