Werken bij

Bij nlgroeit werken we samen met groeiondernemers aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken. We bieden een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Met praktische tips en concrete acties waarmee je als ondernemer morgen al aan de slag kunt. Dat doen we onder andere door events te organiseren en door de juiste mensen bij elkaar aan tafel te zetten. Zo kunnen ondernemers sparren over groeivragen met een ondernemer die net een stapje verder is, een mentor. Draag jij je steentje bij?

Vacatures

Meer over nlgroeit

nlgroeit is een platform door ondernemers, voor ondernemers. Wij helpen ondernemers met een omzet tussen de 1 en 100 miljoen zonder enige commerciële bijbedoeling aan de volgende stap. Hoe we dat doen?

  • We delen inspirerende en educatieve content via de site en nieuwsbrief.
  • We organiseren events met het doel van elkaar te leren als ondernemers.
  • We bieden gratis de groeitest aan, waarmee je eenvoudig in kaart brengt waar voor jou de grootste (groei-)kansen liggen.
  • We hebben een netwerk van gekwalificeerde partners die je inhoudelijk verder kunnen helpen met een groeiprogramma, training of educatie.
  • We beschikken over meer dan 450 zeer ervaren ondernemers die als mentor jou persoonlijk verder kunnen helpen.