Over nlgroeit

Voor ondernemers met groeiambitie

Bij nlgroeit werken ondernemers samen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken.

Hoe we dat doen

We bieden een platform waar ondernemers elkaar helpen om hun volgende groeistap te zetten. Met praktische tips en  concrete acties waarmee je als ondernemer morgen al aan de slag kunt. Dat doen we door events te organiseren en door de juiste mensen bij elkaar aan tafel te zetten. Zo kun je sparren over je groeivragen met een ondernemer die net een stapje verder is, een mentor. En jij geeft jouw groeiformule weer door aan iemand die klaar is om jouw stap te maken. Een groeiketen dus.

Voor wie

Voor ondernemers met een bedrijf van 1 tot 100 miljoen omzet die de volgende groeistap willen maken. Ondernemers die zichzelf én andere ondernemers beter willen maken.

Heb jij nog geen miljoen omzet? Dan hebben we een overzicht van groeiprogramma’s die jou hier naartoe kunnen helpen. Daarna zien we je graag terug en koppelen we je aan een mentor.

Ben jij toe aan je volgende groeistap?

Kijk wat nlgroeit voor je kan betekenen.

Door wie

Door ondernemers. Mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Economische Zaken, NLevator, NL2025 en de Kamer van Koophandel.

Met een brede groep mensen zet NL2025 zich in voor de toekomst van Nederland. NL2025 is een sterk groeiende beweging waarin onder andere bestuurders en leiders uit de culturele en wetenschappelijke wereld, kunstenaars, CEO’s en sporters ("Aanjagers") zich hebben verenigd. Ze zetten zich in, op persoonlijke titel, voor een betere toekomst van Nederland en ondersteunen initiatieven die daartoe bijdragen door mensen en ideeën bij elkaar te brengen en te verbinden. NL2025 richt zich op drie thema’s: onderwijs, duurzame groei en vitale samenleving.

Bestuur

Het bestuur van nlgroeit bestaat uit vijf mensen: ondernemers Kees de Jong en Niek Karsmakers van NLevator, bestuursvoorzitters Claudia Zuiderwijk en Peter Bargon van de Kamer van Koophandel en Laurens van Vliet van NL2025.

Raad van Groeiambassadeurs

Nlgroeit heeft een Raad van Groeiambassadeurs onder voorzitterschap van Harold Goddijn (TomTom). De ambassadeurs leiden de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ze delen hun kennis en ervaring via nlgroeit. Kees de Jong ging samen met hen op zoek naar het geheim van hun succes in een serie online portretten: ‘op zoek naar de groeiformule’.

Denktank

Om het nlgroeit programma en de resultaten te voorzien van een stevige wetenschappelijke basis is een denktank opgericht.

De Denktank komt 4 x per jaar bij elkaar en voorziet  nlgroeit regelmatig van relevante artikelen, inzichten en publicaties binnen het domein 'ondernemersgroei'.