Impressie van onze events

nlgroeit organiseert regelmatig regionale en landelijke events voor groei-ondernemers. We hebben al een aantal mooie events achter de rug. Deze zetten de toon voor alle events die nog komen. Nieuwsgierig? Bekijk hier de videoverslagen van twee groei-events met tips en persoonlijke verhalen van groei-ondernemers.

Noord-Nederland Groeit Thialf stadion, Heerenveen
Een wel heel bijzonder event met als zeer speciale gast Hare Majesteit Koningin Máxima. Zij nam deel aan enkele rondetafelgesprekken! Kijk ook naar de tips van groei-ambassadeurs Harold Goddijn van TomTom en Elske Doets van Jan Doets America Tours en mentor Rene Tulner van Wijnvoordeel. Groei-ondernemers Martina Kruidhof van Axtra Voorzetapparatuur BV en Wim Smits van Smits Assen BV delen hun ervaringen!

Bekijk de video voor een impressie!

Zeeland Groeit

En hieronder een videoverslag van Zeeland Groeit!, een regionaal groei-event met tips en persoonlijk groeiverhalen van Kim Lustermans van Landgoed Rijckholt, Anne-Marie Wieman van Medisol BV, Kees van Iwaarden van Iwaarden Schilders, Marjo Meeuwsen van Justion Advocaten en Glijn Duijzer van Nilsson BV.

Aankomende events

Ook in 2019 trekt nlgroeit door het land. Bekijk het overzicht aan events, maak je keus en schrijf je in!