nlgroeit - ambitie

Wat hebben alle groeiers gemeen? Ambitie!

Is jouw bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid? En heb je ambitie om door te groeien? Dan is nlgroeit er voor jou. Wij helpen ondernemers met bedrijven tussen de 1 en 100 miljoen groeien door events, peer-learning, webinars, expertsessies en het matchen met mentoren die al een paar stappen verder zijn.

Over nlgroeit

nlgroeit is een groot netwerk van groeiende en ervaren ondernemers. Niet zomaar een groep van ambitieuze mensen, maar een netwerk waarbinnen we actief samenwerken om elkaar te laten groeien. En als wij groeien, groeit de Nederlandse economie. We inspireren elkaar tijdens exclusieve events. En binnen mentortrajecten is er ruimte om in te gaan op persoonlijke groeikansen. Elkaar inspireren en uitdagen, maar ook kennis en ervaring delen.

Wat kun je verwachten van nlgroeit?

  • Toegang tot het exclusieve netwerk van mentoren, met topondernemers van merken als Coolblue en Takeaway.
  • Mentoren in alle branches met een omzet tussen de 5 en 500 miljoen euro.
  • Sparren en klankborden met andere groeiondernemers tijdens exclusieve nlgroeit-events.
  • Deskundige begeleiding  bij de match met een mentor.
  • Pay it forward: van mentee naar mentor. Stel een deel van jouw tijd beschikbaar om als mentor andere ondernemers te helpen groeien!

Samen maken we de Nederlandse economie sterker. Zet vandaag nog je volgende groeistap en word vrijblijvend lid!

nlgroeit - mentorschap

Vind de mentor die bij je past

Onze groeimentoren zijn stuk voor stuk ervaren ondernemers die je verder helpen met je persoonlijke ontwikkeling door hun waardevolle inzichten met je te delen.

nlgroeit - events

Bezoek events en laat je inspireren

Samen groeien. Dat is de insteek van ieder event dat nlgroeit organiseert. Een ding is zeker; er zijn ongelofelijk veel mogelijkheden om te leren. Leren wie je als ondernemer bent, leren waar je bedrijf staat, leren wie jou kan helpen (en wie jij kunt helpen) en leren waar je naartoe kunt groeien.

nlgroeit - mentor worden

Pay it forward: mentor worden

nlgroeit brengt groeiende ondernemers en mentoren bij elkaar. Steeds meer ondernemers zien de waarde van ervaring en kennis van anderen in en plukken de vruchten van ons netwerk. Vind jij het leuk om andere ondernemers verder te helpen en nog meer bij te dragen aan de groei van de Nederlandse economie?